Starity

A tíz legtöbb díjjal rendelkező sztár

2013. április 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Music Mundial weboldal összeállított egy listát azokról a sztárokról, akik karrierjük alatt a legtöbb díjat gyűjtötték be.

hirdetés
A tíz legtöbb díjjal rendelkező sztár

A top tíz első két helyezettje már nem kap több díjat, mert sajnos elhunytak. Az első helyezett Whitney Houston, aki a harmincöt éves karrierje alatt 510 díjat, illetve kinevezést tudhatott a magáénak. A második helyezett Michael Jackson, aki negyvenöt éve volt a pályán, amikor 2009-ben elhunyt, és addig 409 díjat szerzett.

A harmadik helyezett személye már egy kicsit vidámabb, hiszen Lady Gagáról van szó, aki négy éve van a pályán, és mindössze ennyi idő alatt 309 díjat gyűjtött össze. A negyedik helyezett Britney Spears a maga 272 díjával és tizennégy évével. Az ötödik helyen Madonna áll, aki harminc éve számít a popzene egyik vezető egyéniségének, és ennyi idő alatt 241 díjat tudhat magáénak.

A hatodik Rihanna (8 év, 231 díj), őt követi Beyoncé (15 év, 188 díj). A nyolcadik helyen Eminem áll (23 év, 176 díj), aki mögött Christina Aguilera (14 év, 144 díj) és Adele (5 év, 130 díj) állnak.

Nyilvánvalóan a díjak száma Whitney és Jacko kivételével mindenkinél növekedni fog évről évre, ez csak egy jelenlegi helyzet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek