Starity

Az egész Somerhalder család hazánkba látogat

2013. április 01. 17:05   |   Szerző: Brittany0417

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén júniusban megrendezésre kerül Budapesten az első Vámpírnaplók-találkozó Charming Vampires Convention and Enviromental Event néven. Mint kiderült, az eseményre Ian Somerhalder családja is hivatalos!

hirdetés
Az egész Somerhalder család hazánkba látogat

A hazánkba látogató színészek listája igazán ígéretes, hiszen itt lesz Ian Somerhalder, Paul Wesley és felesége Torrey DeVitto, Matt Davis, Sara Canning és Todd Williams is. Ám ez még nem minden: aki részt vesz az eseményen, testközelből megismerheti Ian bátyját, Robertet, a sógornőjét, Denát, valamint az unokahúgát és unokaöccsét is. A Somerhalder család minden tagja megköszönte a Twitteren a meghívást, és ők is alig várják a budapesti találkozót.

Ian és Robert a tulajdonosai a Built of Barnwood (B.O.B) nevű bútor- és lakberendezési üzletnek, ahol nem akármilyen tárgyakat vásárolhatunk. A Somerhalder fivérek újrahasznosítanak és felújítanak régi, már használhatatlan berendezéseket, és ezeket felhasználva készítenek újakat, ezzel megóvva a természetet a fák kivágásától. Ezek a berendezési tárgyak kiváló minőségűek, így természetesen meg is kell őket fizetni.

Tehát a B.O.B – ami egyébként a napokban ünnepelte egyéves évfordulóját – hazánkban is bemutatkozik, és nem akárhol, hanem a Charming Vampires Conventionön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek