Starity

Filmajánló: mit nézzünk áprilisban?

2013. április 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme, a legjobb áprilisban bemutatásra kerülő filmek, amikről nem szabad lemaradnunk!

hirdetés
Filmajánló: mit nézzünk áprilisban?

Spring Breakers – Csajok szabadon

A Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson és James Franco főszereplésével készült filmet március vége óta vetítik országszerte, a legbotrányosabb és viccesebb mozinak ígérkezik. Négy főiskolai lány börtönbe kerül, mivel megpróbálnak kirabolni egy éttermet, hogy finanszírozni tudják a vakációjukat – de ekkor csapnak bele a lecsóba igazán: egy díler azt szeretné, ha elvégeznének némi mocskos melót.

A film a vígjáték és krimi keveréke, és áprilisban ehhez hasonlóval biztosan nem találkozunk.

Oblivion – Feledés

Igazi szupermozinak ígérkezik a Tom Cruise főszereplésével készült film, aki először tér vissza akcióhősként a Jack Reacher óta. Cruise Joseph Kosinski rendezővel dolgozott együtt, aki bemutatkozhatott a nagyközönségnek 2010-es filmjével, a Tron: Örökséggel.

Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo alkotják a szupercsapatot, a mozikba pedig április 11-én kerül a UIP-Duna Film forgalmazásában.

Olympus Has Fallen – Támadás a Fehér Ház ellen

A Training Day rendezője, Antoine Fuqua ismét visszatér a rendezői székbe, Morgan Freeman, Aaron Eckhart, Angela Bassett és Gerard Butler mellett egy igazán izgalmas akciófilmre számíthatunk.

A történet szerint egy váratlan légitámadás miatt az egész kabinet az elnök vészbúvóhelyére menekülni kényszerül, és a korábbi megbeszélésük igazi terrorba torkoll. A hazai bemutató április negyedikén lesz, a film forgalmazója a Pro Video Film & Distribution Kft.

Iron Man 3 – Vasember 3

Az év egyik legvártabb filmje április végén, 25-én kerül a hazai mozikba, a Bosszúállók után Tony Stark ismét visszatér, ezúttal Gwyneth Paltrow és Don Cheadle oldalán. Új arcokkal is megismerkedhetünk: Ben Kingsley, Guy Pearce, Rebecca Hall és James Badge Dale is csatlakozik a szuperprodukcióhoz.

Vasembernek ezúttal egy olyan ellenféllel kell szembeszállnia, aki nem ismer határokat. A filmet már most úgy tartják számon, mint 2013 legeredményesebbét, hiszen több százmillió dollárt is bezsebelhet a tavasz/nyár során.

Scary Movie 5 – Horrorra akadva 5.

A népszerű vígjáték-horrorsorozat ötödik része április 18-ától tekinthető meg Magyarországon a Fórum Hungary forgalmazásában. Amikor újszülöttüket hazahozzák a kórházból, a szerelmespár különös jelenségek szemtanúja lesz otthonukban, megfigyelőkamerák és egy csapat szakértő segítségével pedig rájönnek, alávaló démonok szövik gonosz terveiket.

Az ötödik részben Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Ashley Tisdale és Sarah Hyland is feltűnik, Anna Faris ebben a produkcióban nem tudott részt venni, mivel babát vár.

Safe Haven – Menedék

Nicholas Sparks nagy sikert aratott regénye végre megérkezik a hazai mozikba is. A tengerentúlon már több mint egy hónapja vetítik, Magyarországra viszont csak április 25-én kerül.

A Julianne Hough, Josh Duhamel és Cobie Smulders főszereplésével készült filmben egy Katie nevű fiatal nő Southportba utazik, hogy feledje szörnyű múltját, de az idő előrehaladtával az továbbra is kísérti. Vajon a szerelem és a barátság elég erős lesz ahhoz, hogy menedéket nyújtsanak a lány számára?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek