Starity

Keira Knightley-t kikészítették a lesifotósok

2013. április 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Marie Claire-nek beszélt magánéletéről és arról, mekkora megpróbáltatás volt számára megszokni a lesifotósok jelenlétét.

hirdetés
Keira Knightley-t kikészítették a lesifotósok

A 28 éves színésznő egy, a napokban adott interjújában visszaemlékezett, milyen volt először megtapasztalni a paparazzók sokaságát. Miután a vegyes fogadtatásban részesült Artúr király és a nagy sikerű A Karib-tenger kalózai után egy csapásra híressé vált, szinte azonnal átélhette a siker árnyoldalát – magánélete megszűnt létezni.

„Amikor először követtek, könnyekben törtem ki. Az Artúr király premierje után tízen álltak a lakásom előtt. Az a masina, amivel filmeket készítesz, ezúttal eladott engem, a magánéletem. Odaveszett a misztikum, az a gond ezzel, hogy szeretem a rejtélyes dolgokat” – emlékezett vissza Keira, majd hozzátette, az első néhány hét alatt igazi idegronccsá vált, annyira szokatlan volt számára, hogy mindenhová több tucat fotós követi.

Ugyan élvezi a színészéletet és boldog kapcsolatban él James Rightonnal, fél attól, hogy a karrierje befolyásolni fogja privát életét is. Így nyilatkozott a Marie Claire májusi számában: „Nagyon bizonytalan állás. Amikor elkezdtem színészként dolgozni, minden kinyílt előttem, csak ugranom kellett és sodródnom az árral, de most már minden odaveszhet egyetlen nap alatt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek