Starity

Már kapható a marihuánás receptek könyve

2013. április 05. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Botrányos! Marihuánás csirkeroládot és füves csokibombát reklámoz két amszterdami cég – a könyv minden egyes receptjéhez alap hozzávaló a marihuána.

hirdetés
Már kapható a marihuánás receptek könyve

Süti! címmel jelent meg Misha Sukyas könyve, mely tartalmazza az összes Amszterdamban hozzáférhető kábítószer listáját receptek formájában, de ami még inkább kiverte az emberekben a biztosítékot az, hogy az egyik legnépszerűbb online divatáruházzal, a FreshCottonnal vicaverza népszerűsítik egymást a kombinált divat-szakácskönyvben.

„Ez a projekt képviseli azt, amit szeretünk Amszterdamban – a divatot, a jó ételeket és a szórakozást” – mondja a kreatív tervező, Colin Lamberton. Szerinte ez a könyv nagyon fontos részét képezi a mai kultúrának, s mivel a főzőműsorok annyira népszerűek, új, alternatív irányba szerették volna kalauzolni az olvasókat.

Ígérik, ezektől az ételektől kifekszik az ember, a marihuánás csirkeroládot, a hasiskörítést és a füves málnát csokisziruppal pedig muszáj megkóstolni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek