Starity

Film készül a Gossip Girlből?

2013. április 04. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendezők fontolóra vették a Pletykafészek megfilmesítésének ötletét. Csak egy a bökkenő: Serena van der Woodsen nélkül folytatódna a manhattani botrányos élet, ugyanis a karakter megteremtője nem hajlandó részt venni a produkcióban.

hirdetés
Film készül a Gossip Girlből?

2012 decemberében lett vége a sikersorozatnak, mindenki azt hitte, hogy végleg elbúcsúzott az Upper East Side – egészen addig, míg a rendezők reménysugallatot nem keltettek bennünk. Talán még nincs vége a botrányos elit életének?

A szereplők közül mindenki benne van a film elkészítésében, kivéve Blake Livelyt. Az ifjú feleség szerint a film egy nagyon rossz ötlet, és biztosra kijelentette: semmilyen papírt nem fog aláírni, ha esetleg arra kerülne sor.

„Mindenki erőlteti Blake-nek, hogy írja alá a filmes papírokat, de igazából szörnyű ötletnek tartja a sorozat vászonra vitelét. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy ne szerepeljen a projektben.”

Nos, még az is bizonytalan, hogy lesz-e a sikerdrámából film vagy sem, de az biztos, hogy Serena van der Woodsen nélkül nem lesz ugyanolyan az Upper East Side. A producerek egyelőre nem nyilatkoztak Blake kilépéséről és arról sem, hogy nélküle is ugyanolyan jó ötletnek tűnik-e egy folytatás, mint anno a Szex és New York: A film esetében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek