Starity

Készül Margarita Henríquez új albuma

2013. április 05. 09:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A latin American Idol harmadik szériájának győztese a napokban jelentette be, hogy készíti legújabb és egyben az ötödik albumát.

hirdetés
Készül Margarita Henríquez új albuma

Margarita Henríquez 12 éves volt, mikor elkezdte énekesi karrierjét, azonban csak akkor vált igazán híressé hazájában, mikor 2005-ben megnyerte a Proyecto Estrella 20-30 tehetségkutatót.

2006-ban jelent meg első albuma, mely a Donde hubo fuego címet viselte. 2008-ban ő képviselte Panamát a Latin American Idol versenyén, ahol később őt kiáltották ki győztesként, így ő lett a legfiatalabb, aki valaha megnyerte ezt a versenyt. Ezután szerződést kötött a Sony BMG-vel és kiadta következő albumát, Margarita néven.

Fiatal kora ellenére Latin-Amerikában nagy népszerűségre tett szert, és számos hírességgel dolgozott már együtt. Negyedik és egyben utolsó albuma 2009-ben jelent meg, ez után szeretett volna tanulmányaira koncentrálni, azonban több dala is megjelent az elmúlt években.

A panamai éneksnő a napokban jelentette be, hogy készíti következő albumát, mely sokban más lesz, mint az előzőek. Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy a lemez mikorra készül el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek