Starity

Rusnya banyát alakítana leginkább Eva Mendes

2013. április 06. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elege van a cicababa-szerepekből, nem akarja tovább a dögös csábítókat életre kelteni.

hirdetés
Rusnya banyát alakítana leginkább Eva Mendes

Az egyik legszexisebbként számon tartott kubai-amerikai színésznő megpróbál minél kevésbé vonzónak tűnni, ugyanis az utóbbi időben jobban felkeltették az érdeklődését a drámaibb szerepek, ahol nem a csábítót alakítja, sőt: viccesre véve a figurát kijelentette, jöhetnek a rusnya szerepek.

„Ha olyan lehetőségem van, hogy ne viseljek sminket a forgatáson, élek vele. Nem érdekel, hogy nézek ki a filmben, hacsak nem a karakterem kívánja. Semmit sem tudok a világításról, a fényekről, nem is érdekel” – nyilatkozta a The Guardiannak, majd hozzáfűzte, el is utasította azokat a filmszerepeket, ahol a cicababát kellett volna alakítania.

Legutóbb a The Place Beyond The Pines című drámában szerepelt Ryan Gosling oldalán – ami Magyarországon még bemutatásra vár –, és elmondása szerint teljesen azonosulni tudott Romina karakterével, mivel hasonló környezetben nőtt fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek