Starity

Szakértők szerint Lady Gaga veszélyben van

2010. augusztus 07. 18:06   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legyen szó akár őrült interjúkról, vagy a nevetséges ruhákról, amiket visel, Lady Gaga mindig próbálja felülmúlni önmagát. Szakértők szerint ennek nem lesz jó vége, elvesztheti az öntudatát és a józan eszét.

hirdetés
Szakértők szerint Lady Gaga veszélyben van

Lady Gaga a való életben is Lady Gagává válhat. A Hollywoodlife.com megkérdezett pár híres pszichológust, akik azt mondták, mivel Gagának folyamatosan szüksége van a figyelemre, hogy fontosnak érezze magát, ez komoly érzelmi betegségbe sodorhatja.

Úgy látja magát, mint egy igazi előadót, aki nem ismer szabályokat,  — mondja Dr. Jeff Gardere — „Az az elvarázsolt perszóna, aki Lady Gaga a közönségnek, nem változik vissza önmagává, mikor egyedül van, úgy, hogy nem figyeli senki sem.

Miss Gaga nem volt mindig ez a platform cipős, platinaszőke díva. Ő legbelül, még mindig az a 24 éves New York-i lakos, akit Stefani Germanottának hívnak. Ez a hirtelen megjelent jelenség, aki egy gyors váltással a modern Madonnává vállt, igazán érdekes eszözökkel tartja magát a saját játéka csúcsán.

A Vanity Fair legújabb számában a mega-popsztár az egyik legextrémebb interjújával találkozhatunk, amiben arról beszél, hogy a kreativitása a nemiszervének köszönhető.

Lehet kreativitása forrása akár a nemiszerve, akár a feje, tényleg kreatív és ezzel vásárolta meg a hírnevet.” — mondja Dr. Gardere. „Mindig fokozza a megjelenését, a videoklipjeit, az interjúkat, ezáltal mindig egy fokkal nő annak a valószínűsége, hogy mondanak róla valami olyat, amivel tönkretehetik. Elvesztheti az eszét, és az öntudatát.

Más szakértők is egyetértettek Dr. Garderével, egyesek úgy gondolják, a gyermekkorának is köze lehet mostani viselkedéséhez.

Lady Gaga próbál annyira provokatív lenni, hogy felhívja magára az emberek figyelmét. Beszélt arról, hogy a szülei reggel nyolctól este nyolcig dolgoztak, hogy jobb megélhetést biztosítsanak. Ezt akarja megkapni, azt a figyelmet, amit szüleitől nem kapott.

Egyszer, egy ponton össze fog omlani és kiderül, ki is ő igazából, és elveszíti ezt a Gaga személyiséget. Olyan lesz, mintha nem is létezett volna... mert Gaga nem igazi.

Elképzelhető, hogy igazuk van?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek