Starity

Újra horrorfilmben szerepel Jessica Chastain

2013. április 06. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Benedict Cumberbatch, Emma Stone és Charlie Hunnam mellett a gyönyörű színésznő is csatlakozik a legendás gótikus horrorfilm, a Crimson Peak stábjához.

hirdetés
Újra horrorfilmben szerepel Jessica Chastain

Jessica Chastain is csatlakozott Guillermo del Toro stábjához, hogy a gótikus horrorfilm, a Crimson Peak egyik szereplője lehessen. A színésznő, akit Oscar-díjra jelöltek a tavaly bemutatott Zero Dark Thirty című filmben nyújtott alakításáért, olyan színészekhez társul, mint Emma Stone, Benedict Cumberbatch és Charlie Hunnam. Jessica már korábban is dolgozott együtt Del Toróval, hiszen az egyik filmje, a Mama producere a rendező volt.

A Legendary Pictures legújabb projektjével del Toro a korábbi sikerfilmje, a Pacific Rim folytatását készíti el. A történet középpontjában egy nő áll, aki felfedezi, hogy a férje nem az, akinek addig mutatta magát.

A forgatás kezdetét 2014 februárjára tervezik, és valószínűleg a Universal Pictures lesz az egyik fő anyagi támogatója. Del Toro maga írta a forgatókönyvet Matthew Robbins társaságában; Lucinda Coxon írta át nemrég. Hogy a színészek közül ki melyik szerepet kapja az alkotásban, még nem árulták el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek