Starity

A szépséghez a gyomron át vezet az út

2013. április 06. 16:04   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy amerikai étkezési tanácsadó, Kimberly Snyder jött rá, hogyan hatnak az egyes ételek a pattanások vagy a szemráncok megjelenése ellen.

hirdetés
A szépséghez a gyomron át vezet az út

A fiatal kora ellenére méltán elismert étkezési tanácsadó, Kimberly Snyder jött rá, hogyan hat a hagyma a pattanások vagy a banán a szemkörnyéki ráncok kialakulása ellen. Egyesek anyukája már tudja: zöldségből és gyümölcsből sosem lehet eleget enni.

Egy angolszász mondás úgy tartja: „An apple a day keeps the doctor away“ (Minden nap egy alma az orvost távol tartja) – amit azonban sokan nem ismernek, vagy legalábbis elég könnyen elfelejtik. Kimberly szerint azonban ez a közmondás a következőképp módosítható: „Minden nap egy banán a szemráncokat távol tartja” – azaz, ahogyan az egészséghez, úgy a szépséghez is a gyomrunkon át vezet az út.

A hollywoodi sztárok egyik legismertebb egészségügyi-, fittségi- és táplálkozási tanácsadója, Kimberly Snyder most dobta piacra legújabb könyvét, The Beauty Detox Food címmel. Ebben Kim 85 receptet javasol, amik segítenek a hölgyek szépségének ápolásában. Az ő mantrája szerint: a szépség valóban belülről fakad.


Fotó: Succo Media

Aki Snyder diétáját túl erősnek tartja vagy nem ehet laktózt, sem glükózt, azok kizárólag biogyümölcsökből és zöldségekből is táplálkozhatnak. Extra szépségápolóként az ananászt is ajánlja, hiszen felgyorsítja a szervezetben a kollagén termelődését.

A kellemetlen és csúnya aknik és pattanások ellen a hagyma segíthet, hiszen megkönnyíti a bőr méregtelenítési folyamatait. A banán pedig kálcium- és biotin (B7)-tartalma miatt segít megelőzni a szemkörnyéki ráncok kialakulását.


Fotó: onsugar.com

Kim biztosan tudja, hogy milyen fontos a szépség és az egészség megőrzése, hiszen olyan sztárokat segít, mint  Drew Barrymore, Olivia Wilde, Dita von Teese és Owen Wilson. Könyvbemutatóján pedig részt vett Fergie és Channing Tatum kíséretében  Jenna Dewan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek