Starity

Courtney Love is pózol a Saint Laurentnek

2013. április 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Marilyn Mansont választotta modelljének a francia Yves Saint Laurent - ma már csak Saint Laurent - cég, azonban valaki más is helyet kapott a kampányban.

hirdetés
Courtney Love is pózol a Saint Laurentnek

Marilyn Manson mindig is híres volt nagyratörő ambícióiról, valamint arról, hogy meglehetősen polgárpukkasztó életmódot folytat. Ennek ellenére a francia divatcég gondolt egy merészet és az ijesztő külsejű zenészt kérte fel reklámarcnak.

Ha mindez nem volna elég, a cég arra gondolt, hogy illene, ha egy női arc is színesítené a plakátokat, így egy másik botrányhősre, Courtney Love-ra – Kurt Cobain özvegyére – esett a választásuk a női modellt illetően. Azt is megtudtuk, hogy a modellek maguk választhatták meg a helyszínt illetve a beállást, így a képek között találhatunk olyat is, melyen Cobain árvája, Frances-Bean Cobain is látható.

Courtney manapság igen gyakran jelenik meg a médiában, így felmerülhet a gyanú, hogy a színész-énekesnő újra karrierje építésére koncentrál, esetleg már dolgozik is valamin. A képeket elnézve jó úton halad afelé, hogy újra felhívja a nagyérdemű figyelmét magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek