Starity

A legnagyobb Photoshop-bakik — II. rész

2013. április 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden valamire való sztárról készült már cikis kép, amelyen muszáj volt javítani. Azonban néha a kedves szerkesztők átesnek a ló túloldalára és a felismerhetetlenségig elmaszkírozzák vagy megcsonkítják kedvenceinket. Lássuk a legcikisebb kreálmányokat!

hirdetés
A legnagyobb Photoshop-bakik — II. rész

Rihanna új testet kapott

A mindig gyönyörű barbadosi szépséget is előszeretettel megváltoztatják a képeken, de a legdurvább beavatkozás a Look címlapján fodult elő: teljesen kicserélték az énekesnő testét és ruházatát, bőrét hamvasabbá és már-már bántóan csillogó narancsszínűvé maszkírozták, emellett pedig a sminkesek is beavatkoztak, és még lézeres tetkóeltávolításra is küldték!

Eminemet elvitték az űrlények

Eminem is kapott már hideget-meleget pályafutása során, azonban az XXL magazin ezúttal nagyon messzire ment, amikor Photoshoppal próbáltak feljavítani a képet, hiszen a a címlapon a Lose Yourself énekese szinte a felismerhetetlenségig el van torzítva. Különösen a szemein próbáltak javítani, de a rosszfiús image nem sikerült túl fényesre, inkább úgy néz ki a rapper, akár egy félresikerült űrlény valamelyik Alien-filmből.

Christina Aguilera ujjai szétcsúsztak

A mindig dögös Christinán is előszeretettel retusálnak, azt azonban nem értjük, mi kivetnivaló lehetett az énekesnő kezén, melyen mindenképpen javítani kellett. A Photoshop által kreált UFO-szerű kéz szerintünk ijesztő!

Beyoncé új formát öltött

A csodaszép énekesnő mindig is híres volt teltebb, formás alakjáról. A Harper's Bazaar szerkesztői azonban sutba dobták e tézist és teljesen új formát adtak a Single Ladies énekesnőjének, így jócskán karcsúsítottak Beyo combjain és derekán. Persze, csodásan fest, azonban egyáltalán nem mutat reális képet, hiszen Beyoncé nagyon csinos javítások nélkül is.

Csernobili High School Musical

Mint minden filmhez, így a High School Musicalhez is készültek plakátok több beállással. Azonban mindenképpen figyelemre méltó az, ahogyan a szereplők kezeire kívántak a szerkesztők rásegíteni: így van, aki 7 ujjat kapott, míg mások extra hosszú kacsóval lettek gazdagabbak, de akadt példa arra is, hogy egy fél kézfejet kiretusáltak. Ez minden, csak nem mesteri munka...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek