Starity

Győri lányé az idei Miss Ázsia Hungary cím

2013. április 08. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben is megrendezték a Magyarországon élő ázsiai lányok szépségversenyét. A Miss Ázsia Hungary 2013 címet egy győri lány nyerte el.

hirdetés
Győri lányé az idei Miss Ázsia Hungary cím
Fotó: Csányi István

A Miss Asia nevű szépségverseny néhány évvel ezelőtt indult, akkor még kis rendezvénynek számított, mára azonban egy európai rendezvénysorozat lett belőle. A hazai palettán olyan lányok indulhatnak, akik jelenleg Magyarországon élnek, de távol-keleti gyökerekkel rendelkeznek.

Hazánkban március végén válaszották meg az idei Miss Ázsia Hungary győztesét, aki Lu Ping Georgina lett. A 21 éves lány kisalfold.hu-nak mesélt arról, milyen jó érzés volt, mikor a korona a fejére került, és mennyi önbizalmat adott neki a győzelem.

A szépségkirálynő családjával Győrben él, édesapja kínai, édesanyja pedig magyar származású. Nyereménye két személyre szóló repülőjegy, tervei szerint a barátjával egy távol-keleti országot látogatnak majd meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek