Starity

Tíz celeb, aki túlélte a rehabot

2013. április 08. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárélettel nehéz megküzdeni, ha túl nagy a nyomás, könnyen rehabra kerül az ember. Íme, azok, akik számára az elvonó már csak a múlt.

hirdetés
Tíz celeb, aki túlélte a rehabot

Minél híresebb valaki, annál nagyobb az esély arra, hogy végül egy rehabilitációs klinikán köt ki, mivel a siker és a hírnév súlya alatt egyszerűen összeroppan. Mások alkohol-, drog- vagy gyógyszerproblémák miatt kényszerülnek kezelésre, de vannak, akik csak a munkát viszik túlzásba. Egyeseknek pedig a rehab egyenlő a második otthonnal, de most felejtsük el Lindsay Lohant és Charlie Sheent: nézzünk tíz olyan sztárt, aki sikerrel járt, és az elvonó és a kezelések mindössze régi emlékek.

Demi Lovato

A Skyscraper énekesnője 2010 novemberében kényszerült rehabilitációra, még a tizennyolcadik születésnapja előtt. Állítólag kokaint is szívott, de annyi biztos: önbántalmazásba kezdett, bulimiában szenvedett és rengeteget ivott. 19 éves korára viszont elfelejtette démonjait – hála a kezeléseknek.

Keith Urban

A countrysztár alkoholizmusa miatt jelentkezett elvonókezelésekre, nem sokkal azután, hogy feleségül vette Nicole Kidmant 2006 októberében. A színésznő nem tudott arról, hogy Keithnek meggyűlt a baja a kokainnal és az alkohollal, és attól tartott, szenvedélyei tönkreteszik friss házasságát is. „Nicole könnyedén kisétálhatott, elhagyhatott volna. Örülök, hogy mellettem maradt” – mondta Keith a kezelések végén.

Ben Affleck

Az Argo-akció és a Tolvajok városa rendezője több mint tíz évvel ezelőtt, 2001-ben került rehabra, mindössze 29 évesen. Charlie Sheen segítségével jelentkezett egy klinikára, hogy alkoholfüggőségét kezeljék – a kúra sikeres volt.

Robert Downey Jr.

A Vasember sármos főhősének meggyűlt a baja a drogokkal, számos alkalommal került őrizetbe, 1996-ban letartóztatták, mivel betépve beosont valaki hotelszobájába. 2001-re már ott tartott, hogy szenvedélye veszélyeztette a karrierjét, felesége elhagyta, ő pedig ismét találkozott a rácsokkal. Ezt követően jelentkezett rehabilitációra, s állítása szerint 2003 óta tiszta.

Rob Lowe

Egy évtizednyi durva partizás és szexvideó-botrány után 1990-ben végre leesett neki a tantusz: segítségre van szüksége. Azóta nem nyúlt vodkás üveg után.

Drew Barrymore

1988-ban, már tizenhárom éves korában Drew Barrymore intézetbe kényszerült, mivel rendszeres kokain- és alkoholfogyasztó volt. Sosem titkolta múltját, ahogyan azt sem, elsőre megbukott: egy évre rá ismét elvonóra ment, de több évtizede hírét se látta a rehabnak.

Nicole Richie

Alig, hogy véget ért a The Simple Life első évadjának forgatása, Nicole becsekkolt egy klinikára, heroinimádata már több volt a soknál. 2006-ban anorexiával küszködött, s ugyan botrányoktól nem volt mentes az elmúlt tíz éve, mára visszafogottabb életet él.

Catherine Zeta-Jones

A színésznő 2011 áprilisában töltött el egy hetet egy intézetben, mivel étkezési zavarokkal küzdött. Szerencsére gyorsan találtak megoldást a problémájára, külön diétára fogták, mára pedig kutya baja.

Steven Tyler

Steven Tyler öt alkalommal került rehabilitációs intézetbe, legutóbb tavaly januárban, függőség alakult ki nála a fájdalomcsillapítók iránt. Elmondása szerint azóta sem érez késztetést, hogy drogok vagy gyógyszerek után nyúljon, mivel számos dolgot elszúrt az életben ezek miatt.

Eva Mendes

A Randiguru sztárja 2008 februárjában csekkolt be egy utah-beli intézetbe, a Cirque Lodge-ba, ugyanakkor, mikor Lindsay Lohan is. A hírek szerint személyi gondok miatt kért kezelést, a rosszmájúak szerint az alkohollal gyűlt meg a baja, de mint kiderült: a munkamániája teljesen tönkretette az idegrendszerét, s mindössze pihenésre volt szüksége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek