Starity

Spoilerek - mi zajlik a sorozatok világában?

2013. április 09. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szereplők, nagy visszatérések és távozások, avagy minden, ami a sorozatok világában történik - csak saját felelősségre!

hirdetés
Spoilerek - mi zajlik a sorozatok világában?

Új visszatérő szereplők a The Walking Deadben

Épphogy véget ért a harmadik szezon, máris fény derült néhány szereplő jövőbeli sorsára. A sorozat negyedik évadában például vissza fog térni Chad L. Coleman és Sonequa Martin-Green, Tyreese és Sasha szerepeiben, és Emily Kinney is Herschel legfiatalabb lányaként, akik mindannyian visszatérő karakterek lesznek.

*

Vámpírnaplók: Jeremy visszatér

Érdekes hírrel örvendeztette meg a rajongókat a TVLine, ugyanis értesüléseik szerint a Silas kezei által hősi halált halt hajdani legifjabb Gilbert még a negyedik évad keretein belül vissza fog térni. Azonban a kérdés csupán az, hogy a jelenlegi főgonosz tényleg betartja-e ígéretét a holtak feltámasztásával kapcsolatban vagy mindössze egy visszaemlékezés során láthatjuk újra Steven R. McQueen karakterét?

*

Újraírták a Glee fináléját

Mivel Cory Monteith önszántából rehabra ment most nagy a zavar a Glee háza táján, emiatt pedig nagy változásokat kell végrehajtani a forgatókönyvön. Finn hiánya miatt Matthew Morrison karaktere, Mr. Schuester kap extra jeleneteket, azonban a Rachellel való szerelmi szál folytatását még homály fedi.

*

Októberben jön az Így jártam anyátokkal-DVD

2013. október 21-én kerül az amerikai boltok polcaira a CBS-sorozat nyolcadik évadja DVD-n. A lemez az egész szezont tartalmazza majd és a hivatalos borítójáról is lehullott a lepel az Amazonnak köszönhetően.

Az esetleges magyar megjelenésről egyelőre nincs információ.


Forrás: Amazon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek