Starity

A Spice Girls megemlékezett a Vasladyről

2013. április 10. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Geri Halliwell és Melanie Brown kifejezték csodálatukat az elhunyt Margaret Thatcher iránt – ezzel heves támadást vontak magukra.

hirdetés
A Spice Girls megemlékezett a Vasladyről

A korábbi Spice Girls sztárja, Melanie Brown nyíltan kifejezte csodálatát és gyászát a hétfőn elhunyt egykori brit miniszterelnök iránt – órákkal azután, hogy exkolléganőjének, Geri Halliwellnek törölnie kellett egy tweetjét, amelyben Margaret Thatchert méltatta, és amellyel kivívta a rajongók haragját.

A Vaslady mindig is megosztotta a brit népet, sosem volt népszerű a hazájában, és sokak szerint azok a problémák, amelyekkel az országnak szembe kell néznie manapság, az ő döntéseinek köszönhető, amelyeket még a 80-as években hozott. Most különösen a szocialista beállítottságú emberek támadják azokat, akik megemlékeznek az elhunytról – sőt, egyenesen azt javasolták, hogy inkább ünnepelni kellene, amiért Nagy-Britannia megszabadult Thatcher asszonytól.

Maga a legendás brit énekes, Morrissey is nyers módon fejezte ki a véleményét Thatcher örökségéről, Geri Halliwell azonban elismerően írta a Twitteren: „Margaret Thatcherre gondolok, a mi első számú Girl Power hölgyünkre, egy zöldséges lányára, aki megtanította nekem, hogy minden lehetséges.”

Később az énekesnő törölte ezt a bejegyzést, miután Thatcher-ellenes üzenetek árasztották el a Twitter-oldalát, azonban Mel B-t ez sem állította meg. Nyíltan kijelentette: „A halála lesújtott. Ő egy olyan nő volt, aki hegyeket mozgatott meg.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek