Starity

François Arnaud magyarnak érzi magát

2013. április 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány nap maradt hátra a Borgiák bemutatójáig, a harmadik évadban Cesare átveszi az irányítást a pápai hadsereg felett, és Itália történelmének egyik legvérmesebb hatalmává válik.

hirdetés
François Arnaud magyarnak érzi magát

Vasárnap térnek vissza a Borgiák, de sem Cesare, sem pedig a montreali François Arnaud nem lesz ugyanaz a személy, akit eddig megismerhettünk. A színész jelenleg Los Angelesben él, több tucat újságíró zaklatja, egyiküknek telefonos interjú során mesélt el néhány dolgot az életéről és a sorozatról. Azt ugyan nem tudja, kapnak-e berendelést újabb évadra (a csatorna a napokban dönt a sorozatok sorsáról), de ha megerősítik a negyedik szezont, a forgatás ismét hazánkban zajlik majd június végétől egészen decemberig. François alig várja, hogy elkezdődjön a forgatás, mivel örülne, ha az elejétől a végéig be tudnák mutatni a Borgia família életét.

„Mindnyájan felnövünk, de nem úgy, ahogyan Cesare. Nagyon más ember lett, sokkal érettebbnek érzem, és igazi tapasztalat részt venni a fejlődésében. Csodálom a magatartását, a fegyelmezettségét, összpontosítani tud a céljaira.”

Arnaud jelenleg egyszerre érzi magát kanadainak, magyarnak és franciának – Kanadában született, de francia származású, viszont állandóan utazik, 2010 óta ráadásul 1,5 évet hazánkban töltött.

„Nagyszerű lehetőség utazni a világ körül. Másféle tapasztalatot szerzel, ha színészként, nem pedig turistaként látogatsz meg egy országot. Erősen ragaszkodom a montreali gyökereimhez, de Franciaországban nőttem fel, egy részem mindig is európai lesz. Imádok a kontinensen dolgozni, bárhol, csak Európa legyen.”

A színész jelenleg Kaliforniában él, de elmondása szerint nagyon nehéz számára, mivel mindenütt kertvárosba botlik – ő maga inkább a nagyvárosok híve. Annak viszont örül, hogy rengeteg új emberrel ismerkedik meg: imádja szabadidejét zenészek és művészek társaságában tölteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek