Starity

Justin Bieber követőinek fele kamu személy

2013. április 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdöbbentő statisztika készült a twitteres követőkről: kiderült, Justin Bieber követőinek nagyjából fele nem is létezik!

hirdetés
Justin Bieber követőinek fele kamu személy
Fotó: Rex

Egy közösségi médiafelmérés szerint a kanadai tinédzser követőinek fele nem is létezik – dupla, kamufiókokkal regisztrált, inaktív felhasználók milliói követik, akik jó esetben egyszer tettek közzé bejegyzést a Twitteren, és hónapok, évek óta nem is aktívak – holott Biebert a Twitter királyává „koronázták”, mivel ő rendelkezik a legnagyobb követőtáborral.

A 19 éves énekes vezeti a legtöbb kamurajongóval bíró listát: 45%-a követőinek csak kitalált személy. Ez azt jelenti, hogy csak 17.8 millió valós rajongóval rendelkezik, összevetve Gaga 19 milliós táborával.

Természetesen nem ők az egyetlenek: Katy Perry, Barack Obama, Rihanna, Britney Spears, Justin Timberlake és Shakira követőinek nagy része sem létezik. Az alábbi diagramon a piros szín jelzi a kitalált, a sárga az inaktív, a zöld pedig a mai napig aktív rajongókat.


Forrás: statista.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek