Starity

Avril Lavigne lemeze nyáron érkezik

2013. április 14. 16:04   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril nemrég új titkokat osztott meg az új korongjáról, és leforgatta a klipet legutóbbi kislemezéhez is.

hirdetés
Avril Lavigne lemeze nyáron érkezik

Csak nemrég debütált a kanadai énekesnő új dala, a Here's To Never Growing Up, máris 24 országban szerepel a top 10-ben az iTunes eladási listán. Azonban Avril nem ül a babérjain, hisz már a klipet is leforgatta hozzá.

Ezenkívül nemrég népszerűsítette új dalát az On Air with Ryan Seacrest rádióműsorban, ahol érdekes tényeket közölt ötödik nagylemezéről. Sok energikus és zongorás ballada fog szerepelni rajta, kedvenc dala a Bad Girl – bevallása szerint keményebb, és Marilyn Manson is énekel benne.


Klipforgatás közben

Arra is fény derült, hogy vőlegényével, Chaddel is írtak nem egy közös duettet, s az egyik az esküvőjükön is fel fog csendülni. Emellett szerepel az albumon egy Hello Kittyről írt dal, s japánul is énekelni fog róla. „Írtam egy dalt, ami a Hello Kitty címet kapta, és nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatosan, nem tudom megállni, hogy ne beszéljek erről” – újságolta a rádióműsorban, majd hozzáfűzte, ugyan még egy-két általa írt dalon dolgozik, de a legújabb nagylemez nyáron kerül a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek