Starity

Celebek és borzalmas tetoválásaik

2013. április 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben bemutatjuk, melyek azok a tetoválások, melyeket megbánnak a sztárok.

hirdetés
Celebek és borzalmas tetoválásaik

A sztárok sem tökéletesek, de a tetoválásaik még kevésbé! Nincs is zavaróbb egy oda nem illő varratnál, mely rosszul lett a bőrbe vésve, vagy ha az exre emlékeztet, esetleg annyira ironikus a sztár életére nézve, hogy már vicces.

Bemutatunk hat olyan tetoválást, amelyet bizony meg fognak bánni a sztárok, ha nem is előbb... utóbb.

Ryan Cabrera

Néhány nappal ezelőtt járta körbe az internetet Ryan Gosling arcmása – Ryan Cabrera bőrére tetoválva, a tetkórulett nevű játék eredményeként. A Place Beyond the Pines sztárja nemcsak nem hasonlít magára, de borzalmasan fest Cabrera szőrös lábán.

Harry Styles

Tudjuk, mennyire imádják a One Direction srácai a fekete tintát, de ezt a hatalmas pillangót talán mégsem kellett volna. Szimbolizálhatja ugyan azt, hogy „pillangók vannak a gyomrában”, de talán egy miniatűr, kevésbé csajos motívummal is elmondhatta volna Harry, hogy szeret szerelmes lenni.

Lindsay Lohan

A színésznő rendszáma a derekán található, a La Bella Vita felirat kapott rajta helyet – beszéljünk az iróniáról! „A gyönyörű élet” felirat olyan illető testére került, aki nem éppen él boldog, kiegyensúlyozott, legkevésbé gyönyörű életet. Talán ha kijön a rehabról, elmondhatja magáról...

Angelina Jolie

A Billy Bob-tetoválás. Hölgyeink, nem egy blog, tanácsadó oldal, női magazin hangsúlyozza: ne tegyük! Soha ne varrassuk aktuális életünk szerelmének a nevét a testünkre, hiszen semmi sem tart örökké. Mindenki beleeshet ebbe a hibába, akárcsak Angelina Jolie.

Stephen Baldwin

Ez a Hannah Montana-monogram egyszerűen bizarr. Stephen Baldwin olyan kitalált karakter monogramját varratta magára, akit ötödikes kislányok imádnak világszerte. Azt nem is szeretnénk tudni, teste melyik részére kerültek a One Direction-fiúk nevei...

Hayden Panettiere

Nem biztos, hogy a színésznő, lehet, hogy a tetoválóművész hibája, hogy ekkora bakit vétett. Az olasz Vivere sense rimipianti teljesen mást jelent, mint eredetileg tervezve volt. Lehet, hogy Google-fordítóval ügyetlenkedtek a szalonban? Élj megbánások nélkül – ezt jelentené a szöveg, ha helyesen lenne Hayden bőrére varrva, egy i-vel azonban kipótolták. A helyes idézet úgy fest, Vivere sense rimpianti.

Chris Brown

Az összevert nő – Remek címe lehetne egy festménynek is, de jelenleg Chris nyakán elhelyezkedő tetkójáról beszélünk. Nem is lenne akkora probléma, ha a nők elleni erőszak-ellenességet (vagy a nők elleni erőszakot?) reklámozná, a gond csak az, hogy a tetkó kísértetiesen hasonlít az összevert Rihanna képére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek