Starity

Az éhezők viadala: Futótűz — itt az első előzetes

2013. április 15. 11:11   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV Movie Awardson mutatták be az első trailert Az éhezők viadala-trilógia második részéhez.

hirdetés
Az éhezők viadala: Futótűz — itt az első előzetes

Ahogy azt már korábban is jeleztük, az MTV díjátadójára időzítették Az éhezők viadala: Futótűz első előzetesének premierjét. A rövid betekintést a novemberre várható filmbe Liam Hemsworth konferálta fel a nézőknek, aki egymaga képviselte az éhezők szereplőgárdáját a rendezvényen.

A két és fél perces bemutatkozó videó első soron az előző rész cselekményeinek közvetlen következményeire koncentrál. Miután Katniss túljárt az eszén a körzeteket elnyomó és irányító kapitóliumiaknak, nemcsak saját magát, de az őket körülvevőket is veszélybe sodorta, a népet pedig lázongásra buzdította.

A filmmel debütál Francis Lawrence is mint Az éhezők viadala-filmek új rendezője. Az első részt tavaly márciusban még Gary Ross adta ki a kezei közül, vele viszont nem sikerült időpontokat egyeztetni a folytatást illetően, és így került a választás a Legenda vagyok rendezőjére, akiről már a trilógiából készülő további két filmről is megegyeztek.

A Futótűz tengerentúli premierje november 22-ére esik, és várhatóan hazánkban is ekkortájt kerül majd bemutatásra a film.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek