Starity

Louis Tomlinson szerez csajt barátjának

2013. április 15. 15:03   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan nem is gondolták volna, hogy Harry Styles félénk, ha a nőkre kerül a szó, és Louis Tomlinsonnak kell a szárnysegéd szerepébe bújnia.

hirdetés
Louis Tomlinson szerez csajt barátjának

Harry Styles vérbeli nőcsábász, millióan rajongnak érte, s ezt nem fél kihasználni – gondolhattuk egészen máig. Louis Tomlinson elárulta, hogy barátja segítségre szorul a lányok terén, ezért ő nagy örömmel segít is neki.

Louis – aki boldog párkapcsolatban él Eleanor Calder kisasszonnyal – felfedte a titkukat, hogy amikor lányok közé mennek, Harrynek nincs bátorsága, hogy elkérje az elérhetőségüket, így barátjára marad ez a feladat.

„Én vagyok Harry szárnysegédje. Segítek kapcsolatot teremteni két fél között. Rengetegszer csináltam már ezt, nagyon szeretek összeboronálni embereket, ahogy segítettem már Harrynek is. Egyszer meg akart szerezni egy telefonszámot egy lánytól, de nem volt elég bevállalós, így én léptem az ügyben, odamentem a hölgyhöz, s azt mondtam neki: »Harry akarja a telefonszámod.«” – nyilatkozott a Tiger Beatnek Louis.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek