Starity

Justin Bieber következő kislemeze a U Smile

2010. augusztus 08. 10:10   |   Szerző: Drinuss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin újabb okot ad a mosolyágsra rajongói számára.
A popsztár szavaival élve a harmadik szólója a My World 2.0-ról a felpezsdítő U Smile lesz, melyet eredetileg az év elejére terveztek.

hirdetés
Justin Bieber következő kislemeze a U Smile

Most már hivatalos: a U Smile lesz az új szóló!

„A dalt elsősorban a rajongóim számára irtam, szóval ez nektek szól! Rádió, itt jövünk!” — írta Justin augusztus 6-án.

Most jelent meg egy videó Love Me dalról, amely a rajongóknak szól (de nem hivatalos videoklip), és már jön is a U Smile kislemez; remek teljesítmény.

Justin a U Smile-ban elmondja érzelmeit. A dal eredetileg márciusban jelent volna meg, de a Somebody to Love táncjelenete miatt eltolódott. Bieber már most elkezdte a dal beharangozását, a tévénézőket is értesítette, hogy mind átélhessék a szám debütálását az American Idolban és a Saturday Night Live-ban egyaránt.

De ha a történelem megismétli öngamát, erősen valószínű, hogy a U smile a 16 éves popsztár újabb slágerévé növi ki magát. Tavaszi digitális megjelenésekor a iTune-on is elég hamar az élre tört.

Bieber nem volt rest időben megköszönni rajongóinak a gyors teljesítményt a Twitteren: „Nektek írtam ezt a számot, és most ti segítetek, hogy bekerüljön a top10 be az iTunes-on. A U Smile máris a 10.! Köszönöm nektek! Meg se álljunk az 1. helyig” — írta.

Belieberek, hát csak annyit tudunk még mondani, „U Smile, I Smile”!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek