Starity

Angelina Jolie curry-szállítmányt küldött Bradnek

2013. április 15. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő nagy adag indiai fűszert küldetett az angol Surrey-ból Los Angelesbe csak azért, hogy Brad Pittnek kedveskedjen.

hirdetés
Angelina Jolie curry-szállítmányt küldött Bradnek

Mielőtt a színésznő és ENSZ-különmegbízott megtartotta volna a beszédét a G8 csúcstalálkozón, (ahol a háború sújtotta Kongóban és Ruandában nők ellen elkövetett erőszakra hívta fel a figyelmet), arra is jutott ideje, hogy a számára egyik legkedvesebb személynek kedveskedjen.

Vőlegénye, Brad Pitt rajong az indiai ételekért és a curryért, ezért egy hatalmas csomagnyi indiai fűszert rendelt és küldetett át egy surrey-i curry-üzletből a Los Angeles-i otthonukba. A különleges küldemény több mint 5000 mérföldet tett meg légi úton.

Egy forrás elmondása szerint Brad Pitt éppen Amerikában tartózkodik, és nagyon vágyott már egy finom curryre. „Nagyon hiányzik neki az indiai kaja, amiket tavaly Surrey-ben ettek, amikor ott éltek. Angelina meglepetést okozott neki azzal, hogy egy hatalmas csomaggal küldetett haza a finomságokból. Így mialatt ő a G8-on beszélt, elküldte a testőrét, Rayt és a legidősebb fiát, Maddoxot, hogy hozzák el a csomagokat és tegyenek mellé más nyalánkságokat is. Egy adag Kingfishert és Cobra-sört is csomagoltak mellé, hogy Bradnek legyen mivel leöblítenie a curryt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek