Starity

Gwyneth Paltrow a médiának köszönheti a házasságát

2013. április 16. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit színésznő nemrég elárulta, hogy a róla és Chris Martinról szóló pletykák hozták össze őket – házasságuk azóta is tart.

hirdetés
Gwyneth Paltrow a médiának köszönheti a házasságát
Fotó: Frank Bauer

A legtöbb híresség azonnal hívná az ügyvédjét, ha meghallaná, hogy a magazinokban hazugságokat írnak a szerelmi életéről – de Gwyneth Paltrow nem így tett. Az Oscar-díjas színésznő hálás a firkászoknak, akik tulajdonképpen tető alá hozták az első randevúját a Coldplay énekesével, akivel 2003-ban össze is házasodott és jelenleg két gyermeket nevelnek együtt: a nyolcéves Almát és a hétéves Mosest.

A negyvenéves Gwyneth, akinek legújabb filmje, a Vasember 3 április 25-én kerül a mozikba, nemrég nevetve számolt be arról, hogyan is került össze a férjével.

„Vicces, mert az emberek már akkor rólunk pletykáltak, arról, hogy randevúzunk, amikor még igazából nem is találkozunk személyesen. És amikor egyszer Chris Los Angelesben lépett fel egy koncerten, és a színésznő, akibe éppen bele volt zúgva, mégsem ment el megnézni őt, akkor Chris olyan mérges lett, hogy így konferált fel egy dalt: »Ó, ez a barátnőmnek, Gwyneth Paltrow-nak szól.« Az emberek persze csak bámultak, hogy mi folyik itt, én pedig arra gondoltam, hogy »Hé, én még soha nem is találkoztam ezzel a fickóval!« A pletykamalmok elindultak, mindenki arról beszélt, hogy mi ketten randevúzunk, és emiatt végül is valóban találkozunk egy koncerten és idáig jutottunk. Szóval, köszönöm!”

Egy londoni Coldplay-koncerten találkoztak. Mielőtt elkezdődött volna a fellépés, Chris asszisztense odament Gwyneth-hez, aki nyugodtan ült a helyén, és megkérte, hogy a koncert után maradjon még és üdvözölje az énekest. Gwyneth beleegyezett, találkoztak, és egy évvel később már össze is házasodtak 2003 decemberében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek