Starity

Megszületett Trevor McNevan fia

2013. április 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai Thousand Foot Krutch rockbanda frontembere apa lett. Felesége, Erin életet adott első gyermeküknek.

hirdetés
Megszületett Trevor McNevan fia

Nemrég számoltunk be róla, hogy hamarosan apai örömök elé néz Trevor, a Thousand Foot Krutch frontembere. Az egészséges kisbaba április 11-én jött a világra, ám csak májusra várták..

„Tegnap hajnali 4.08-kor megszületett Cohen Avery James McNevan. Úgy döntött, hogy kicsit hamarabb érkezik. Az anyuka és én is jól vagyunk. Milyen hihetetlen csoda. Ma egy újfajta szeretetet tapasztaltunk meg. Üdv itthon, kisember” – írta Teerawk Instagram-profilján.

Trevor nemcsak fiának örülhetett a héten, hanem a CMZ Tourney Madness díjának is, melyet bandájával együtt megnyertek. A díj a keresztény bandák között került kiosztásra előzetes szavazás után.

A hazánkban kevésbé ismert banda már 1995 óta tevékenykedik. Nyolc stúdióalbumuk közül az utolsó tavaly jelent meg The End Is Where We Begin címmel, melyről az első kislemezt nemrég mutatták be. A lemez a 14. helyen debütált a Billboard 200-on, egyik legismertebb dala a Courtesy Call, mely 2012. január 17-én jelent meg, miután a rajongók adománygyűjtésbe kezdtek a banda javára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek