Starity

Új telenovella érkezik a Story5-re

2013. április 16. 19:07   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban is vetítésre kerül Silvia Navarro és Cristian de la Fuente közös telenovellája a Story5 által.

hirdetés
Új telenovella érkezik a Story5-re
Fotó: Televisa

Újabb premiersorozat lesz látható hamarosan a Story5-ön. A csatorna, szokásához hűen, most is a mexikói Televisa sorozatai között szemezett, választásuk pedig a tavalyi év egyik sikersorozatára, az Amor Bravíóra esett.

A történetben viszontláthatjuk a Mindörökké szerelem főhősnőjét, Silvia Navarrót, párját pedig a Vad szív főhőse, Cristian de la Fuente alakítja majd. Találkozhatunk még Leticia Calderónnal (Esmeralda, A szerelem nevében), César Évorával (Marichuy – A szerelem diadala), René Stricklerrel (Árva angyal), Fernanda Castillóval (Teresa) vagy éppen Florencia de Sarachóval (A szerelem tengere).

A teleregény központi témája a bizalmatlanság, a szenvedély, a harag és a bosszú, április 29-én debütál majd a Story5-ön, A szív parancsa címmel, és minden hétköznap délután 5-kor lesz látható, szombatonként pedig a heti öt részt ismétlik 13 órától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek