Starity

Kelly Osbourne: „A betegségem megváltoztatta az életem”

2013. április 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még hatalmas aggódás és médiacirkusz vette körül a 28 éves Osbourne-lányt, miután a Fashion Police forgatásán rosszul lett és feltehetően agyvérzést szenvedett, mára azonban azt állítja: a betegségének köszönhetően új életet kezdett.

hirdetés
Kelly Osbourne: „A betegségem megváltoztatta az életem”

Az Osbourne családra igencsak rájárt a rúd az utóbbi években, hiszen nem elég, hogy Sharon rákban szenvedett, Jack szklerózis multiplexben szenved a mai napig, nemrég Kelly is kórházi ápolásra szorult. Ha mindez nem lett volna elég, az a pletyka járta, hogy Ozzy és Sharon válni készülnek – bár ezt a legendás zenész nyíltan tagadta.

Szerencsére azonban lassan helyreáll a rend és a béke a család háza táján, hiszen Sharon gyógyultnak számít és Ozzyval való házassága is megmenthető még, Kelly pedig életmódot változtatott nemrégiben.

A fiatal lányt a májusi Self magazin címlapján láthatják viszont rajongói, ahol Kelly egy trendi bikiniben pózol a lap olvasóinak legnagyobb örömére és jobb formában van, mint valaha.


Fotó: Dewey Nicks/Self

„Sosem gondoltam, hogy az egészség olyasmi, amit garantálni lehet. A rosszullétem mindössze 60 másodpercig tartott, de az a 60 másodperc véglegesen megváltoztatta és jobb irányba fordította az életemet. Keményen dolgoztam azért, hogy újra formába lendüljek, és még nem állok meg, folytatni fogom. Nem azért, mert fontos számomra, hogy vékony legyek, hanem azért, mert szeretném jól érezni magam a bőrömben” – vallotta Kelly a magazinnak.

Mindenesetre rajongói lassan, de biztosan fellélegeznek, amiért a lány jobban van és remélik, hogy azért nem esik át a ló túloldalára a diétát illetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek