Starity

2015-től minden évben új Star Wars-film jelenik majd meg

2013. április 18. 17:05   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney bejelentette, hogy az új trilógia mellett külön karakterfilmek is várhatóak, így 2015-től egyik évben sem maradunk Csillagok háborúja-mozi nélkül.

hirdetés
2015-től minden évben új Star Wars-film jelenik majd meg
Fotó: Sportsphoto Ltd/Allstar/LucasFilm

A Disney elnöke, Alan Horn az éves CinemaCon rendezvényen erősítette meg, hogy az új Star Wars-trilógia első epizódja 2015-ben érkezik, kétéves kihagyásokkal pedig már jön is majd a két folytatás. A VII. rész rendezője J.J. Abrams, a forgatókönyvírója pedig az Oscar-díjas Michael Arndt lesz, aki olyan produkciókon dolgozott eddig, mint a Toy Story 3 vagy A család kicsi kincse.

Horn azt is bejelentette, hogy a kimaradó években különböző spin-off-filmeket fog majd bemutatni a Disney, melyek egy népszerű karaktert helyeznek majd a középpontba. Várhatóan Yoda, Boba Fett és mindenki kedvenc űrcsempésze, Han Solo kap majd először külön filmet, így 2016, 2018, és 2020 sem marad Star Wars nélkül.

Az már korábban kiderült, hogy a klasszikus-trilógia három főszereplője, Mark Hamill, Harrison Ford és Carrie Fisher is visszatér kisebb-nagyobb szerepben, de több színész csatlakozásáról még nincs hír.

George Lucas eredetileg is kilencrészesre tervezte a Csillagok háborúja-sorozatot, így nyilvánvaló, hogy a három új rész nem azért készül, hogy még egy bőrt húzzanak le a nagy sikerű sci-firől, ám a Disney ellen sokaknak van még kifogása. A spin-off-filmek hallatára pedig a legtöbb rajongóknak felcsillanhat a szeme, ám a veszély fennáll, hogy ennyi és ilyen rövid időközönként érkező epizód után ráunnak majd az emberek a Star Warsra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek