Starity

Megjelent Justin Bieber és Will.I.Am közös klipje

2013. április 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon megjelent a két énekes, Justin Bieber és Will.I.Am közös klipje, a That Power.

hirdetés
Megjelent Justin Bieber és Will.I.Am közös klipje

A kanadai popszenzációnak, Justin Biebernek pontosan egy hete jelent meg az All Around The World című klipje, de sajnos elvárásokon alul teljesített, hiszen alig hét és fél millióan tekintették meg a YouTube-on – ez pedig PSY Gentlemanjához képest semmiség.

A rövidfilm Will.I.Am That Power című számához készült, Justin pedig csak közreműködött benne, ennek ellenére pozitív hatást keltett a rajongók körében; könnyed, fülbemászó dallamát pedig hamar meg lehet szokni.

A klip egyébként nagyon futurisztikusra sikerült, Justin hologramként vagy egy táblán kivetítve jelenik meg Tokió utcáin. Will.I.Am pedig egy egyedi tánccal tette különlegessé a kisfilmet.

A kanadai énekes jó barátja, Alfredo Flores például így vélekedett a Twitteren a klipről. „A That Power klip már egy következő szinten van. Justin és Will.I.Am nagyon odatette magát!” Nektek, hogy tetszik?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek