Starity

Klippremier: 30 Seconds To Mars — Up In The Air

2013. április 19. 20:08   |   Szerző: HunEchelon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 Seconds To Mars legújabb albumának első kislemezéhez, az Up In The Airhez elkészült a várva várt videó!

hirdetés
Klippremier: 30 Seconds To Mars — Up In The Air

Hetek óta adott ízelítőket a 30 Seconds To Mars legújabb klipjéből, ezzel folyamatosan izgalomban tartva rajongóikat. Két dolog biztos: a srácok ismét magasra tették a lécet a látványvilággal, és hogy ismét nem úsztuk meg egy sima négyperces művel, kisfilmet kapunk. A klipet ismét a méltán híres rendező Bartholomew Cubbins rendezte, ahogy az együttes legtöbb klipjét is. Ahogy az a frontember Twitter- és Instagram-profilján is követhető volt, a videót februárban vették fel, később pedig a vágási folyamatot is dokumentálta, ugyanis ő maga is részt vett benne.

Számtalan ismert arcot vonultat fel, többek között Dita Von Teese-t, a burlesque királynőjét; Amerika büszkeségeit, az olimpiai bajnok tornász Jordyn Wiebert és McKayla Maroney-t; Maxwell Snow fotográfust; valamint modelleket, mint pl. Ashley Smith és Anastasia Krivosheeva. Az együttes tagjai és „vendégeik” mellett szerephez jutnak még az állati színészek is. Láthatunk a kisfilmben többek közt zebrát, oroszlánt, kígyót, farkast és egy pikáns műbikát is.

Több visszatérő jelképet, elemet is tartalmaz a klip, mint például a korábbi szimbólumaikat (Főnix, Mythra, Triád), illetve Jared legújabb tetoválását is – ami szintén egy 30STM-szimbólum –, melyet hetekkel korábban mutatott meg a bűvös milliós Twitter-követőszám elérése után. A Kings & Queens című klipjükből ismert biciklistát is viszont láthatjuk, ahogy Shannon taiko dobját is, mely a Hurricane videóból lehet ismerős. Damien Hirst művész alkotása is fontos szerepet kapott a kisfilmben, nemcsak azért, mert hatalmas háttérként láthatjuk, hanem azért is mert ez lesz az új album, a Love Lust Faith + Dreams borítója is.

A korábbi klipjeiktől eltérően ez a legszínesebb alkotásuk, amely hűen tükrözi az új stílusuk és az Up In The Air dinamikáját. Érdemes azonban a klip stáblistáján is végigrágni magunkat, hisz egy vadonatúj dalrészletet is hallhatunk a május 21-én megjelenő albumukról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek