Starity

Új telenovellában kapott szerepet Jencarlos Canela

2013. április 20. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ördögi kör és a Szalamandra után újabb telenovellában kapott főszerepet Jencarlos Canela, melyet szintén a Telemundo készített.

hirdetés
Új telenovellában kapott szerepet Jencarlos Canela

A színész-énekes vadonatúj sorozatát idén kezdték el vetíteni Amerikában. A Pasion Prohibida férfi főhőse Jencarlos, míg a női főszereplő Mónica Spear, aki a Flor Salvaje című szériából lehet ismerős. Ahogyan megszokhattuk, most is Jencarlos énekli a sorozata betétdalát, a Dime-ot.

A telenovellában szerepet kapott még a Csoda Manhattanben sztárja, Henry Zakka, a Titkok hálójából is ismert Carmen Aub és Maricela González, a Csók és csata szolgálója, Beatriz Monroy, a Milagros és a Rubí szereplője, Roberto Vander. Jencarlos Bruno Hurtado karakterét, míg Mónica Bianca Santillanáét formálja meg.

A Pasion Prohibida egy tiltott szenvedélyről szól. A főszereplő, Bianca Santillana egy fiatal és gyönyörű nő, utálja Flaviát, az édesanyját, aki felelős az édesapja haláláért. Hogy kilábaljanak az anyagi nehézségekből, Flavia talál egy milliomos szállodatulajdonost, Ariel Piamontemet. Flaviának az a célja, hogy összehozza lányát Ariellel. Bianca és Ariel kapcsolatot kezdenek egymással, azonban – a nő kérésére – titokban. Az édesanyja terve azonban nem jön be, ugyanis a lánya életébe betoppan Bruno, aki iránt szenvedélyt és szerelmet érez. Ezek után már csak az a kérdés, hogy mi lesz a szerelmi hármassal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek