Starity

Eva Longoria társkereső műsora megbukott

2013. április 21. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő társkereső show-ját, a Ready For Love-ot már két rész után levették a műsorról a gyenge nézettség miatt.

hirdetés
Eva Longoria társkereső műsora megbukott
Fotó: NBC

A Ready For Love címet viselő showműsort, amelynek producere a Született feleségek sztárja, Eva Longoria, máris levették a műsorról. Mindössze két adást ért meg, de a gyenge nézettsége hatalmas csalódást okozott az NBC főnökségének.

A műsort Bill és Giuliana Rancic vezette, és három agglegénynek igyekeztek megtalálni az igazit profi társkereső szakemberek segítségével.

Eva Longoria a debütálás előtt nagy reményeket fűzött a Ready For Love-hoz: „Olyan nehéz manapság randizni. Ez a műsor ezt a helyzetet mai keretek közé helyezi. Társkereső ügynökségek. Az internet. Átkutatni az egész világot a nagy Őért. Azt hiszem, [a műsornak köszönhetően] az emberek majd megkapják a megfelelő inspirációt, motivációt, hogy megtalálják a társukat.”

Azonban Evának és az NBC-nek csalódnia kellett: az első adást csak 3,8 millió néző követte figyelemmel, a másodikat pedig még ennél is kevesebben, mivel a 18-49 évesek között tizenhárom százalékkal esett a nézettség – állítja a The Hollywood Reporter.

A Ready For Love kedd esténként, este tíz órakor szerepelt volna a műsorkínálatban – ezentúl azonban a Grimm fogja betölteni a helyén keletkezett űrt. Az még nem tisztázott, vajon bemutatják-e valaha a társkereső műsor eddig elkészült adásait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek