Starity

Ozzy Osbourne teljes erőbedobással dolgozik

2013. április 21. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 64 éves amerikai zenész nem hagyja, hogy bármi is hátráltassa a munkájában: fiatalos lendülettel koncertezik és dolgozik.

hirdetés
Ozzy Osbourne teljes erőbedobással dolgozik
Fotó: Splash

A Sötétség hercege bebizonyította, hogy semmi nem térítheti el a zene útjáról. Miközben a pletykalapok a válásáról és az alkohol- és kábítószer-függőségéről cikkeznek, ő szombat este csatlakozott a Black Sabbathhoz, hogy fergeteges koncertet adjon az új-zélandi Aucklandben. A legendás rockbanda jelenleg a szigetországban turnézik, majd Ausztráliában, Észak-Amerikában és Európában folytatják a koncertezést egészen decemberig.

A Black Sabbath pénteken jelentette meg God Is Dead? című kislemezét, és úgy tervezik, hogy június 11-én új albumot (amely jelenleg a 13 címet viseli) dobnak a piacra. Addig is május 15-én jön a második kislemez, az End of Beginning, amelynek debütálására a CSI évadzáró epizódjában kerül sor.

Ozzy a Facebook-oldalán cáfolta a híreket, hogy a házassága romokban hever, ugyanakkor beismerte, hogy az utóbbi hónapokban többször nyúlt az alkoholhoz és a kábítószerekhez, amikor megtudta, hogy zenésztársa, Tony Iommi rákban szenved, viszont 44 napja teljesen tiszta.

Ozzy és felesége, Sharon jelenleg külön házban élnek Beverly Hillsben, megpróbálják helyrehozni a kapcsolatukat, de jelenleg mindkettőjüket lefoglalja a munka. Ozzyt a Black Sabbath dolgai szólítják el, felesége a szállodájával foglalkozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek