Starity

A Backstreet Boys csillagot kapott a Walk Of Fame-en

2013. április 22. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy elismerés, ha valaki a Hírességek sétányán csillagot kap; ezt az örömöt most a Backstreet Boys tagjai is átélhették. Huszadik évfordulójuk alkalmából emlékezzünk meg mi is a csapatról és sikereiről!

hirdetés
A Backstreet Boys csillagot kapott a Walk Of Fame-en

A Backstreet Boys végre megkapta a jól megérdemelt csillagját a Hírességek sétányán. Az együttes 20 éves fennállásának alkalmából és persze az elért sikerek miatt tett szert a csillagra.

A Backstreet Boys 1993. április 20-án alakult meg, nevüket egy szupermarket után kapták. Kezdetben kisebb klubokban léptek fel, a nagy áttörésre két évet kellett várniuk: 1995-ben írták alá lemezszerződésüket a Zomba Recordsszal, első albumuk Backstreet Boys névvel jelent meg. Bemutatkozó daluk, a We've Got It Goin On világszerte egy csapásra híressé tette őket, és több milliárd rajongóra tettek szert, szívhez szóló romantikus dalaik és kivételes énektudásuk miatt.

Az új album 1999-ben jelent meg, és már kicsit vadabb stílust képviseltek: a Millenium szinte minden országban első helyen nyitott, sok helyen háromszoros platinaalbum lett. A Show Me The Meaning Of Being Lonely című dalukat elhunyt menedszerük, Deniz Pop emlékére ajánlották.

2001: kiadták The Greatest Hits – Chapter 1 című válogatásalbumukat, turnéra indultak, majd egy időre feloszlottak és szólókarrierrel próbálkoztak. 2005-ben tért vissza az öt fiú. Márciusban jelent meg Never Gone című albumuk, arra utalva, hogy ők sosem hagyták el a rajongóikat. Egy évre rá Kevin kivált az együttesből, hogy a családi életére koncentrálhasson, így a 2007-ben megjelent albumon már csak a négy fiú hangja volt hallható, ekkor már érezhetőbb volt egy erősebb stílusváltás.

2009-ben jött ki This Is Us című albumuk, amiben már az elektrora is nagyobb hangsúlyt fektettek, 2011-ben a New Kids On The Blockkal turnéztak, valamint Kevin is visszatért az együtteshez, a rajongók nagy örömére.

Az együttes mostanság sok öröm elé fog nézni, hiszen Kevin másodjára lesz apa, Nick eljegyezte a barátnőjét, valamint A.J. kislánya is nemrég született meg, Howie második kisfia idén februárban érkezett meg, illetve Kevin második gyermeke is úton van, tehát a fiúkat nemcsak szakmai, hanem a magánéleti sikerek érik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek