Starity

Jason Segel gyerekkönyvek írásába fog

2013. április 24. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész és forgatókönyvíró új projektbe kezd: gyerekkönyv-sorozatot készül megjelentetni.

hirdetés
Jason Segel gyerekkönyvek írásába fog

Jason Segel, az Így jártam anyátokkal sztárja – aki egyúttal hatalmas Muppet-rajongó – ezúttal gyerekkönyvek írásába kezdett. A Random House könyvkiadó szerdán bejelentette, hogy Segel egy egész könyvsorozatot tervez Nightmares! (Rémálmok!) címmel. Az írásba besegít a The Eternal Ones című sikerkönyv-sorozat szerzője, Kirsten Miller.

A Nightmares! egy kalandos történetet mesél el egy csapat gyerekről, akik rájönnek, hogy rajtuk múlik, meg tudják-e védeni a városukat a félelemtől, ami testet öltött mindenféle ijesztő teremtmény alakjában.

Segel évekkel ezelőtt egy filmet szeretett volna készíteni erről a témáról, meg is írta a forgatókönyvet, de nemrég rájött, hogy inkább könyv formájában szeretné kidolgozni az ötletet.

„Az egész arról szól, hogy bármit elérhetünk, ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy megpróbáljuk – mondta Segel egy hivatalos nyilatkozatban. – Éppen az ilyen történetek inspirálnak engem mindig.”

Nem ez az első alkalom, hogy a színész írásra adja a fejét, hiszen az ő tolla nyomán született meg a Forgetting Sarah Marshall forgatókönyve és a The Muppets is, amely régóta délelgetett terve volt.

Jason Segel a tökéletes választás arra, hogy a gyerekehez szóljon – mondta a Random House gyermekkönyv-osztályánák igazgatója és kiadója, Barbara Marcus. – A Nightmares! egy eredeti, érdekes kísérlet. Izgatottan láttuk, ahogyan Jason kreatív látomásai megjelentek a papíron, és alig várjuk, hogy bevezethessük őt a könyvkiadás világába, mert ő egy hatalmas új tehetség.”

A ”Nightmares!" sorozat első könyve 2014 őszén fog megjelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek