Starity

Amanda Bynes hangokat hall, magában beszél

2013. április 24. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnő az őrület jeleit mutatja magán, szomszédai félnek tőle, barátait pedig cserben hagyja.

hirdetés
Amanda Bynes hangokat hall, magában beszél

Amanda viselkedését egyre többen kérdőjelezik meg. Elmondása szerint lenyírta a haját és parókát visel, rendszeresen kivágják szórakozóhelyekről és edzőtermekből, s annak ellenére, hogy családja még látja a reményt, barátait cserben hagyja – egyikük teljesen feladta és kipakolt.

Állítása szerint Amanda fel-le járkál a lépcsőn a New York-i apartmanjában, miközben önmagával (vagy valaki mással) veszekszik. Ráadásul a szomszédai is félnek tőle, mivel hóbortjai már rég nem viccesek.

„Annyira paranoiás – vagy a paparazzók, vagy valami más miatt, hogy azt hiszi, a lakásában lévő füstjelző berendezések valójában nyomkövetők!” A RadarOnline-nak a szomszédja is jelentett különös eseteket: érthetetlen nyelven az ablaka előtt vitatkozik önmagával, és már hangokat is hall.

Különösen azok a szomszédok félnek, akiknek gyermekeik is vannak, mivel nem szeretnék, hogy valamelyik lurkó különös szokásán kapja a színésznőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek