Starity

Nicole Richie nem szeretne harmadik babát

2013. április 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Richie és párja, a Good Charlotte éléről ismert Joel Madden már hat éve alkotnak egy párt, két közös gyermekkel büszkélkedhetnek, akik megédesítik mindennapjaikat, azonban egyelőre nem terveznek további utódokat.

hirdetés
Nicole Richie nem szeretne harmadik babát

Joel és Nicole még 2007-ben jöttek össze a média legnagyobb meglepetésére, hiszen senki nem számított egy külsőleg ennyire össze nem illő párra, és a rossz nyelvek már „tudni vélték”, hogy ez amolyan futó románc, semmi több. A szerelmesek azonban rácáfoltak e tézisre és immár hat éve alkotnak egy párt, szerelmükből pedig két tündéri Richie–Madden-baba született: Harlow és Sparrow. Nicole azonban április 23-án Chelsea Handler műsorában bejelentette: nem szeretne újabb gyereket, inkább élvezné egy kicsit a nyugalmat férje és gyerekei mellett.

„Nem volt mindig kisbabád. Mi ezzel a baj? Netán kezdesz önző lenni?”viccelődött Chelsea, azonban ez a pár mondat kissé felpaprikázta a divattervezőként tevékenykedő szőkeséget. „Én most csak pihenek. Hagyjatok pihenni egy kicsit! Tényleg nagyon élvezem, hogy már megcsinálják [Harlow és Sparrow] a saját dolgaikat. Suliban vannak 3-ig. Nem kell állandóan felügyelnem vagy gondolnom rájuk, csak minden másnap” – felelte Nicole.

Mikor a család került szóba – más anyákhoz hasonlóan Mrs Madden elfelejtett hencegni gyermekei tevékenységeivel. – „Nem nagyon bírom, amikor más anyák elkezdenek áradozni a gyerekeik dolgairól, hogy milyen kis cukik... Én igyekszem nem ilyen lenni! Tudom, hogy mi az igazán aranyos és azt is, hogy mi az, amit csak én tartok annak!” – folytatta, majd azt is elárulta, hogy nemrég néhány barátjukkal elutaztak egy „gyerekmentes hétvégére”.

„Mindenki otthon hagyta a gyerekeit, mégis remekül éreztük magunkat!”mesélte Richie. Vannak, akik élnek a gyanúperrel, miszerint Nicole nem szereti a gyerekeit, azonban erről szó sincs, csupán úgy véli: minden szülőnek jár egy kis pihenés, amikor a gyerekei nélkül élvezi egy kicsit a szabadidejét, amikor nem kakaós a blúza és nem kócos a haja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek