Starity

Emma Watson lopásra adta a fejét — a filmvásznon

2013. április 25. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Sofia Coppola legújabb filmjének előzetese, amelyben a Harry Potter-filmek egykori sztárja mutatkozik be új oldaláról.

hirdetés
Emma Watson lopásra adta a fejét — a filmvásznon

Érdekesnek ígérkezik az idei Cannes-i Filmfesztivál: nemcsak egy Amy Winehouse-ról szóló dokumentumfilm kerül bemutatásra, hanem Sofia Coppola legújabb műve, a The Bling Ring is. Márciusban már láthattuk a filmhez készített trailert, azonban most Sofia egy másikkal lepte meg a közönséget – az új változat inkább a cselekményre helyezi a hangsúlyt.

Emma Watson és Israel Broussard alakítja a főszerepeket, Nickit és Marcot, két tolvajt, akik a Hollywood Hills-i házakat fosztogatják. Emma, aki új szerepkörben csillogtatja meg a tehetségét, egy alkalommal ezt mondja a szövege szerint: „Rabolni akarok.”

A The Bling Ring valós eseményeket dolgoz fel, így az sem titok, hogy a valódi tolvajokat már elkapták. Az új trailer a rendezőnő egyedi stílusában mutatja be a lányok történetét a kezdeti betörésektől kezdve a hírnév eléréséig.

Watson (aki a rúdtáncos jelenethez Beyoncé mozdulatait tanulmányozta és igyekezett megtanulni) és Broussard mellett Katie Chang, Taissa Farmiga és Leslie Mann jelentős szerepet kapott. A The Bling Ring június 14-én kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek