Starity

Nyáron érkezik az új Mojino-album

2013. április 28. 10:10   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyolok abszolút kedvenc és egyben egyetlen vicces rock - rémisztő metál bandája egy percet sem pihen. Koncertet koncertre halmoznak és még ütős, új anyag elkészítésére is maradt idejük.

hirdetés
Nyáron érkezik az új Mojino-album

A Mojinos Escozíos nevű formáció nemrég jelentette be minden kétséget kizáróan hivatalos Facebook-profilján, hogy vadonatúj anyagon dolgoznak, azonban arra csak pár nappal ezelőtt derült fény, hogy a CD megjelenése és a boltok polcaira kerülése egészen pontosan 2013. június 4-én lesz majd, sőt, a srácok még azt is megmutatták, hogy fog kinézni a borító.

Az új borító hajaz néhány korábbi Mojinos Escozíos albumra, hiszen a zenekar egyik védjegye az úgynevezett karikatúrás borító, így ez a jelenlegi design nem is volt olyan meglepő a részükről. A rajz tökéletesen illeszkedik a korong címéhez, mely magyarul annyit jelent: Gépek vagyunk.

A srácok rengeteg extrát, sok infót, kiváló zenét és kacagtató dalszövegeket ígérnek, ahogy ezt elvárja tőlük immár közel 20 éve kicsi és nagy, fiatal és idős rajongójuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek