Starity

Az Adelaine énekesnője duettezne Rihannával

2013. április 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stormy exkluzív interjú keretében mesélt terveiről és a legújabb albumukról, mely pár nap múlva jelenik meg.

hirdetés
Az Adelaine énekesnője duettezne Rihannával
Fotó: Kimberly Scott

Míg számos zenekar próbálja megszerezni az áttörést, a texasi Adelaine-nek sikerült: az együttes júliusban ünnepli negyedik születésnapját, a legújabb stúdiólemezük néhány nap múlva a boltokba kerül, ráadásul Do or Die című kislemezük kerek negyven hétig a Billboard zenei listáján szerepelt.

A Live High Five-nak sikerült elcsípnie Stormy Piñát, aki örömmel válaszolt kérdéseikre. Tippeket és tanácsokat adott a fiataloknak és kezdő zenészeknek, valamint terveiről is beszámolt – még Rihanna is helyet kapott az interjúban!

– Nemrég készült el legújabb albumotok, a Currents a Mosaic Artistry Group gondozásában. Hogy tetszik a végeredmény, és milyen a kiadóval dolgozni?

– Annyira büszkék vagyunk rá! Nemcsak azért, amilyen, hanem mert képesek voltunk önmagunkat adni. A kiadó (M.A.G) pedig mindenben támogat minket, nagyon szerencsések vagyunk, hogy mellettünk állnak.

– Hogyan készülnek az új dalok, hogy megy a dalszerzés folyamata?

– Általában a zenekar egyik tagja indítja egy riffel, ütemmel vagy egy lehetséges dalszövegrészlettel. A többiek meghallgatják az elképzeléseit, valaki bekapcsolódik. Az Every Once In A While például nagyon könnyen jött. Donny elkezdte játszani a főütemet, és én folytattam. Nagyon mágikus élmény ez egy dalszövegírónak és zenekarnak.

– Hol vettétek fel és meddig tartott?

– John Harrell producer segített Észak-Karolinában, de segédkezett Zach Riner is. Egy hónapunk volt, hogy befejezzük a lemezt, egyhetes volt az előkészület, de néhány napot azzal töltöttünk, hogy új dalokat írtunk. Én kapcsolódtam be a felvételekbe utoljára. December végén fejeztük be, és április 30-án a boltokba kerül! Sokkal rövidebb volt, mint az előző projektünk.


Fotó: Facebook

– Melyik a kedvenc dalod? Ha bemutatnád a zenekart valakinek, aki még nem hallott rólatok, melyik dalt javasolnád és miért?

– Az egyik kedvencem az új albumról a Square One. Nagyon közel áll hozzám szövegileg, minden alkalommal, amikor lejátsszuk, ugyanazt érzem, mint amikor megírtam. Ha választanom kelletne, ezt javasolnám, mivel megmutat egy darabot önmagamból.

– Spekuláljunk egy kicsit. Vannak olyan zenekarok vagy előadók, akikkel duetteznél?

– Az Emeryvel. A gimi óta inspirálnak engem, de ott van az Anberlin, a Conditions és persze Rihanna, hiszen valljuk be: ki ne akarna fellépni Rihannával?

– Úgy van! Csak aztán vigyázzunk Chris Brownnal! Egy koncert Rihannával elég vad lenne. Melyik a legőrültebb vagy legemlékezetesebb fellépésetek?

– A legemlékezetesebb akkor történt, amikor tavaly májusban turnéztunk. Floridában léptünk fel, sosem fogom elfelejteni, elkezdtük játszani a Do or Die-t, és egy csomó ember énekelni kezdte. Olyanok, akiket még sosem láttam! Sosem felejtem el.

– Milyen tanácsot tudnál adni a fiatal, feltörekvőben lévő előadóknak és a rajongóidnak?

– Légy valós, légy önmagad és őszinte. A zeneipar nem könnyű, de ha beleadod szíved-lelked, megszületnek a helyes döntések. Kifizetődik a kemény munka.


Ízelítő a legújabb albumból

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek