Starity

Nem kíváncsiak Tóth Verára testvére nélkül

2013. április 26. 18:06   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár első nyertese iránt már nincs akkora érdeklődés – vagyis ha testvére nélkül lép fel.

hirdetés
Nem kíváncsiak Tóth Verára testvére nélkül
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Alaposan csökkent a Megasztár első nyertese, Tóth Vera iránt az érdeklődés. Manapság már csak kisebb helyeken lép fel az énekesnő zenekarával, viszont általában a félház is alig van meg. A legutóbbi alkalommal koncertjét is le kellett mondania, mert az eladott jegyek száma még a tízet sem érte el!

Viszont ha testvérével, Tóth Gabival lép fel, mindjárt megtelnek az üres helyek. A Blikk egyik olvasója azt állítja, hogy az utolsó közös koncertjükön már csak a leghátsó helyekre kapott jegyet.

Ennek tudatában a két énekesnő egy év után, május 3-án újra egy színpadra áll. Érdekes módon már alig lehet belépőt kapni, pedig még közel másfél hét hátra van a fellépésig – ennek oka az lehet, hogy Vera ahol csak tud, hirdet.

„Közeleg május 3. és a közös koncertünk Gabival. Már folynak a próbák, nagyon izgulunk, és nagyon jó dalok lesznek. Nagyon fontos ez nekünk, mert az első közös koncertünk ez, és apukánk születésnapja is egyben, neki éneklünk és ajánljuk ezt az estét, meg persze mindenkinek!” – üzeni rajongóinak Facebook-oldalán.

Szerinte az a gond a legtöbb koncerttel, hogy nem hirdetik őket eléggé, viszont többet nem mondhatott, menedzsere ugyanis „megtiltotta” a tehetségkutató-nyertesnek, hogy bármit is nyilatkozzon a koncerttel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek