Starity

Eva Longoria titka: miért fogyott ilyen sokat?

2013. április 26. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben sokakat megdöbbentett, hogy a gyönyörű színésznő, Eva Longoria milyen sokat fogyott, és már-már elkezdődött az aggódás és találgatás: csak nem beteg? Megnyugtatásként eláruljuk: Eva tökéletesen egészséges és jól van!

hirdetés
Eva Longoria titka: miért fogyott ilyen sokat?

A Született feleségek szexi sztárja válását megelőzően is nagyon csinos volt, nők milliói álmodtak és álmodnak a mai napig olyan alakról, amilyennel Eva rendelkezik, azonban a népszerű sztár nemrég olyan sokat fogyott, hogy rajongói megijedtek és attól tartottak, hogy Eva beteg, s az anorexia jeleinek vélték az apadó kilókat.

Április 26-án Dr. Oz műsorában jelent meg a sztár, ahol elárulta csökkenő kilóinak okát és néhány részletet tönkrement házasságát illetően is. A szakítást követő hónapokról ekképp nyilatkozott a színésznő: „Abban az időszakban rengeteg aggódó üzenetet kaptam, amiért annyira vékony voltam. Nem ettem. Depressziós voltam. Szomorú. A diétám kizárólag kávéból állt” – vallotta a megdöbbentő igazságot Eva.

„Az emberek elkezdték mondani nekem akkoriban, hogy 'remekül festesz, jót tett neked a válás', én azonban nem éreztem jól magam. Nem volt energiám semmihez. Nem tudtam, hogy depressziós vagyok. Úgy értem, tudtam, hogy ez életem egyik szomorú momentumainak egyike, de nem tudtam volna bekategorizáni magam a depressziósok közé” – majd bevallotta, hogy ezt követően ellátogatott az orvosához, és a diagnózis szerint a szervezete súlyos vitaminhiányról tanúskodott, így kénytelen volt „feltankolni”, azonban a cukrot végleg száműzte életéből.

„Kiiktattam a cukrot. Minden, ami édes, az cukros is. Én például imádom a szódát, nem vagyok az a csokis-cukros ember, viszont minden menniségben odavagyok a tésztafélékért. (...) Az utóbbi három hónapban nagyon szigorúan vettem a cukormentes diétámat, és úgy érzem, több energia lappang bennem, mint valaha. A szájpadlásom is más lett. Mindent finomabbnak érzek.”

A színésznő jelenleg sokkal fittebbnek és egészségesebbnek látszik, mint valaha, azonban a Tony Parkerben való csalódás mindenképpen mély nyomott hagyott Eva életén. Családja, barátai és rajongói bíznak abban, hogy hamarosan újra rátalál a boldogság, mielőtt még elfogyna a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek