Starity

Zöld utat kapott a Beauty and the Beast

2013. április 27. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW berendelte idén indult sorozata második évadát, így Vincent és Cat korántsem hétköznapi kapcsolata újabb akadályok előtt áll.

hirdetés
Zöld utat kapott a Beauty and the Beast

Miután a tavaly elkaszált The Secret Circle című sorozat helyére idén bekerült a Beauty and the Beast Jay Ryan és Kristin Kreuk főszereplésével, sokak szívébe belopta magát a modern Szépség és a Szörnyeteg sztori, azonban akadtak olyan emberek is, akik nem jósoltak túl sok jót a szériának. Ám most végre fellélegezhetnek a rajongók, ugyanis a The CW csapata lát még fantáziát a folytatásban, ezért úgy döntöttek, hogy megadják az engedélyt a második évad forgatására.

A sorozat folytatása azért volt kérdéses, mivel a múlt évi boszorkányos szériához hasonlóan elég alacsony nézettségszámot produkált, azonban hatalmas előrelépést jelentett az, hogy megnyerte a Kedvenc új drámasorozatnak járó díjat az idei People’s Choice Awardson. Ezen okból a csatorna elnöksége fontolóra vette a folytatás lehetőségét az év elején, azonban akkor még semmi biztosat nem jelentettek ki, ellenben most már hivatalosan is hírül adták, ugyanis a dráma 43%-os ugrást ért el a 18-34 éves korosztálynál és 45%-osat ugyanezen korcsoport női részlegénél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek