Starity

Akusztikus albumot ad ki Lights

2013. április 27. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napokon belül megjelenik Lights legújabb nagylemeze, méghozzá akusztikus dalokkal.

hirdetés
Akusztikus albumot ad ki Lights

Lights elkészítette 2011-ben megjelent Siberia című nagylemezének akusztikus verzióját. Az eredetileg 14 felvételt tartalmazó korong hamarosan megjelenő új változata a Siberia Acoustic címet viseli és erre 10 dalt dolgozott át akusztikus formában.

Az új köntösbe bújtatott dalokat felvonultató zenei csemegét április 30-tól tarthatják kezükben a rajongók. A szerzemények között fellelhető a Cactus In The Valley is, amelyet azúttal az énekesnő a hazánkban is ismert Owl City oldalán ad elő. A dalhoz néhány héttel ezelőtt egy hivatalos szöveges videó is készült és azóta fel is került az internetre.

De nemcsak ez az egyetlen duett az albumon, ugyanis a Peace Sign új értelmezésében is van egy közreműködő, méghozzá a gyönyörű és tehetséges Béatrice Martin – ismertebb nevén Coeur de Pirate – személyében.

Az eredeti Siberia album hatalmas siker lett a tengerentúlon, ugyanis Kanadában az eladási lista harmadik helyéig jutott, valamint Amerikában a 47. helyig sikerült feltornásznia magát.

Az énekesnőnek egyébként mostanság rengeteg fellépése van, május 18-án például az All Skate And Surf Festival elnevésű rendezvényen lép majd fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek