Starity

Johnny Depp és Meryl Streep musicalben játszik?

2013. április 27. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két amerikai filmcsillag jelenleg tárgyalásokat folytat – talán hamarosan együtt láthatjuk őket az Into The Woods musicaljében.

hirdetés
Johnny Depp és Meryl Streep musicalben játszik?

A Walt Disney Pictures egy új tervet dédelget: szeretné elkészíteni a saját változatát Stephen Sondheim Broadway-musicaljéhez, az Into The Woodshoz, amelyben Johnny Depp és Meryl Streep játszaná a főszerepeket. Nem mindennapi párosítás lenne.

A musical története egy gyermektelen pékről és annak feleségéről szól, akik megpróbálják megtörni a családi átkot azzal, hogy elmennek az erdőbe és ott találkoznak azzal a boszorkánnyal, aki annak idején rájuk szórta az átkot. Útközben számtalan klasszikus mesehőssel találkoznak, például Aranyhajjal és Hófehérkével. Depp alakítaná a péket, miközben Streep játszaná a gonosz boszorkányt.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor ez lesz a második Stephen Sondheim-musical, amelyben Depp szerepel, hiszen ő alakította a főszerepet az 2007-ben megjelent Sweeney Toddban is, amelyben Helena Bonham Carter volt a partnere. A készülő alkotás rendezője, Rob Marshall szintén Depp régi ismerőse, hiszen vele forgatta a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmjét.

A musical forgatásának kezdődátuma még nem ismert. David Krane, a Chicago zeneszerzőjét bízták meg a zene elkészítésével, amelyben nagy szerep jut majd Sondheim eredeti zenéjének is. James Lapine írja a forgatókönyvet.

Depp legújabb filmje, A magányos lovas július 3-án debütál az amerikai mozikban, Streep pedig november 8-án áll ismét közönség elé Violet Weston szerepében az August: Osage County című alkotásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek