Starity

Miley Cyrus melltartó nélkül pózol

2013. április 27. 14:02   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus ismét bebizonyította, hogy őt senki és semmi sem tudja megszelídíteni.

hirdetés
Miley Cyrus melltartó nélkül pózol

Miley Cyrus ismét bebizonyította, hogy őt senki és semmi sem tudja megszelídíteni – főleg nem egy melltartó. A híres énekesnő eddig sem a szégyenlősségéről volt híres, ám most talán túl tett még magán is – melltartó nélkül pózolt a brit Elle magazinnak.

A címlapról visszaköszönő hölgyemény bizonyára ezzel akarja jelezni, hogy készen áll a nagy visszatérésre a zenei téren és nagy változáson esett át. Miley nemrégiben nyilatkozta, hogy nyáron akarja megjelentetni az új albumát – amiről már két dalt publikált is: az Ashtrays & Heartbreaks és a Fall Down nevet viselő dalokat, melyek a közönség nagy részének el is nyerte a tetszését.

„A barátaim, a kapcsolataim és minden körülöttem tényleg megváltozott, amióta elkezdtem a munkálatokat az új albumomon, mert ebbe tényleg mindent beleadtam – magyarázta Cyrus Will.I.Am élő Google-adásában. – Most mindent és mindenkit kizártam az életemből, hogy csak a zenével tudjak foglalkozni.” A magazinnak a Liam Hemsworth és közte lévő kapcsolatáról is beszélt, de az olvasók nyilatkozatát csak júniusban tudják elolvasni.


Fotó: Elle UK

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek