Starity

Millie Mackintosh-t kiteszi a Made In Chelsea?

2013. április 28. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Millie Mackintosh színészi karrierje nagy veszélybe keveredett, mikor a Made In Chelsea szerkesztői választás elé állították.

hirdetés
Millie Mackintosh-t kiteszi a Made In Chelsea?
Fotó: Getty Images

Millie Mackintosh a Made In Chelsea brit sorozattal vált híressé, ennek köszönhető az is, hogy megismerkedett vőlegényével, Professor Greennel. Sokan hűtlenségnek nevezik azt, amit ő most csinál, viszont a barátai teljes mértékben támogatják azt, hogy otthagyja a sorozatot.

A történet akkor kezdődött, amikor a rapper eljegyezte a színésznőt. A Made In Chelsea szerkesztői nagy pénzt láttak abban, hogy a kamerák előtt történhet az esküvőjük, ebből viszont a szerelmespár nem kért, mivel egy szűk családi és baráti esküvőt akarnak tartani; nem olyat, ahol az egész stáb forgolódik.

„Millie-nek elege van ebből az egészből. Nem akarja, hogy egész Anglia az ő esküvőjüket nézze, mivel ehhez a kívülállóknak semmi köze. Gondolkodott azon is, hogy végleg felhagy a sorozattal. A szerkesztők még azt is nyilvánosságra hozták, hogy szeptemberre tervezik az esküvőjüket, ami még természetesen nem biztos” – nyilatkozta egy bennfentes.

Úgy látszik, nem áll jól a 23 éves színésznő szénája, mivel ha nem engedi, hogy esküvőjüket lefilmezzék, akkor ultimátumot ad nekik a csatorna. Egyszer hasonló már előfordult vele: akkor azon kapták fel a szerkesztők a vizet, hogy nem akarta beletenni rapper barátját a sorozatba, így ugyanezzel fenyegették a lányt. Végül egy rész erejéig szerepelt, viszont elenyésző szöveget kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek