Starity

Hugh Laurie balesetekről fantáziált a forgatások alatt

2013. április 30. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dr House alakítója beismerte, hogy a forgatások alatt néha azt kívánta, bárcsak baleset történne vele, leállna a munka és kipihenhetné magát.

hirdetés
Hugh Laurie balesetekről fantáziált a forgatások alatt

A 53 éves brit színész, Hugh Laurie annyira belefáradt a tizenkét év után tavaly véget ért Dr House fárasztó forgatásába, hogy időnként arról fantáziált, hogy valamilyen baleset történik vele, miközben a forgatásra igyekszik.

A brit Radio Timesnak adott interjújában nemrég elárulta: „Olyan volt, mint egy aranykalitka. Egy kívülálló számára minden olyan abszurdnak hangzik. Nevetséges! Tulajdonképpen mást sem csináltam, mint játszottam, történeteket meséltem el egy csapat kedves ember segítségével. Mi lehet ebben olyan rossz? De a napi rutin ismétlődése, napról napra, hónapról hónapra, évről évre – ez egy idő után rémálommá válik. Voltak sötét időszakok az életemben, amikor úgy éreztem, hogy nincs menekülés ebből. És mivel nagyon szigorúan veszem a munkát, sosem késtem, sosem mulasztottam el egyetlen forgatási napot sem. Velem sosem történt még meg, hogy betelefonáltam volna, hogy ”Azt hiszem, elkaptam a náthát.„ De voltak idők, amikor azt gondoltam: ha most balesetet szenvednék a stúdióba menet és néhány napig pihenhetnék, az nagyszerű lenne.”

A színész elárulta, hogy jelenleg nem tervezi, hogy hasonló sorozatban szerepel a közeljövőben: „Ha meglenne a lehetőség, nem vagyok benne biztos, hogy meg akarnám vagy meg tudnám csinálni. Azt hiszem, a sportolók is hasonlóképpen éreznek.”

Laurie Los Angelesben élt a forgatások alatt, és nemrég tért vissza a családjához Angliába. Beismeri, hogy furcsa volt az átállás.

„Valószínűleg még inkább a családom számára. Nekem csodálatos érzés velük lenni, megsétáltatni a kutyát, zenét hallgatni és olvasni. Még mindig nagyon értékelem és élvezem ezeket a dolgokat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek